Lite av varje maj 09

Nyheter - Debatt - Skvaller - Hälsningar - Företagserbjudanden - Övrigt


Evenemang och möten maj 09

När, var, hur och vad som händer i bygden!


Annonsmarknad maj 09

Säljes - Köpes - Bytes - Bortskänkes - Efterlyses - Önskas hyra - Uthyres - Jobb sökes - Jobb finnes - Samåkning önskas



Om bloggen

VÄLKOMMEN TILL BYGDEN RAMSBERGS EGEN BLOGG! 


FÖR VILKA?
Det här är en blogg för alla med intresse för bergslagsbygden Ramsberg. Bygden innefattar inte bara själva kyrkbyn Ramsberg utan alla byar inom Ramshyttans skolas stora geografiska upptagningsområde.

VARFÖR? Initiativtagare till denna blogg är föreningen Ramsberg - en bygd i Ramsberg som verkar för att göra bygden ännu mera attraktiv. Vi vill testa om en blogg för bygden kan utvecklas till ett populärt forum. Ramsbergsbloggen kommer att fungera som ett komplement till www.ramsberg.se.

VAD? På Ramsbergsbloggen kan du ta del av och även dela med dig av all slags information som rör Ramsberg! Från den 1 oktober finns det bara en sida att hålla reda på när du vill läsa eller dela med dig av information. Här är ordet fritt! Under maj-september fanns det tre olika sidor: Annonsmarknad, Evenemang och möten och Lite av varje. När det blir en ny månad blir det också en ny sida. Har du lagt ut information på förra månadens sida som fortfarande är aktuell kan du kopiera den och klistra in på nya månadens sida. Om du lägger ut information om en bostad eller om publika evenemang, se längst ned på sidan.

HUR LÄSER OCH SKRIVER MAN PÅ BLOGGEN?
När du klickat på den rubrik du är intresserad av kan du läsa det som andra skrivit. På bloggen kallas det kommentarer. Det som är nyast står sist! Längst ned på sidan står det "Kommentera inlägget här" och om du också vill skriva något skriver du det här. För att ditt inlägg ska publiceras behöver du skriva av koden som kommer upp efter att du godkänt din kommentar. Ibland dröjer det en stund innan kommentaren postas, vänta och se. Om andras kommentarer inte syns när du klickat på inläggets rubrik så klickar du på "Kommentarer" (kan vara svårt att se, för det står med liten text). Text med olagligt eller olämpligt innehåll kommer att raderas. Allt för utrymmeskrävande text kan riskera att tas bort.

SYNPUNKTER?
Klagomål, beröm och andra synpunkter på denna blogg tas tacksamt emot. Skicka ett mejl till Jennifer Jennessen (bloggansvarig) på [email protected] eller prata med Jennifer personligen.

LÄNKAR? Kontakta bloggansvarig om du vill att din sida också ska bli länkad från bloggens förstasida eller om du har synpunkter på vilka webbsidor som blivit länkade. Hemsidor av helt privat karaktär tas med i mån av utrymme. På http://www.ramsberg.se/ finns en företagssida där företag med anknytning till bygden kan synas lite extra. För mer information kontakta [email protected].

BIDRA MED BILDER?
Har du bilder från bygden som du vill ska synas här? Skicka dom till bloggansvarig så publiceras dom i mån av utrymme på bloggens startsida.  

SPONSRA BLOGGEN? Har du lagt märke till reklamen som smyger sig in här och där i bloggen? Bloggen är reklamfinansierad och därmed gratis. För 59 kr per månad kan vi få en blogg fri från reklam. Om du som privatperson eller ditt företag vill sponsra bloggen med detta (eller med ett bidrag), kontakta bloggansvarig.  

Mycket nöje på bloggen!

Kom ihåg att kika in här ofta för att försäkra dig om att du inte missar något viktigt som händer i bygden! Och - inte minst -tipsa andra om att bloggen finns!


Om du har en bostad du vill sälja privat eller om du har en bostad att hyra ut kan du även skicka e-post till [email protected] så läggs objektet ut på sidan "Bo och verka i Ramsberg" på www.ramsberg.se.

För publika evenemang finns kompletterande sätt att göra reklam för händelsen på: 
- skicka e-post till [email protected] så läggs händelsen ut på kalendariet på www.ramsberg.se (i mån av tid och utrymme)
- skicka in till Lindesbergs turistbyrås evenemangskalender
- skicka in till NA Bergslagspostens Idag-spalt


RSS 2.0